Navigation Menu

Unik mulighed i sommeren 2013: Individuelle togter med Meta og Mjølner

Den store oplevelse i sommeren 2012 bliver unikke, individuelle ture med Meta til Skarø – eller andre af de sydfynske øer.

En af sommerens nyskabelser i Det sydfynske Øhav er et samarbejde mellem de prægtige skuder »Meta« og »Mjølner« og Øhavssamlingerne på Skarø. Vi tilbyder pakkeløsninger i et fast koncept eller med individuelt tilrettelagte togter. Det eneste, du skal fortælle, er hvor mange der kommer fra din forening, din virksomhed eller din familie. Hvis I er 20, kan I vælge mellem »Meta« og »Mjølner«. Vi vil give jer en oplevelse, I aldrig glemmer. Er du til mundharpe og Gammel Dansk, klarer vi det. Vil du ha’ skipperklaver og O. P. Anderson, spørger du heller ikke forgæves. Gælder det susafon og kirkeorgel, blæser vi dig gerne et stykke. Du kan få håndmadder og gourmét-retter. Skipperlabskovs eller søgående gule ærter. Men ikke Marstalskippernes søbemad: »Mere vand I suppen. I skal ha’, hvad I kan spise..!«.
Konceptet er, at du betaler for 20 gæster, uanset I er to eller 20. Du betaler for 40, selvom I kun er 21. Så på med gevandterne, stå til søs i Øhavet – og få dit livs oplevelse med skumsprøjt og sandfærdige løgnehistorier.
Jeg har holdt mere end 100 foredrag og fortælleaftener de sidste halvandet år, har skrevet 38 bøger om livet på Sydfyn og i Det sydfynske Øhav. Nu får du det hele i en livsglad anretning til søs og/eller i Øhavssamlingerne i Fultonskipperens Stuer. Måske i den helt nye afdeling om Kurt Carlsens liv på barken »Claudia« af Marstal, på vandski på Silkeborgsøerne – og ikke at forglemme på »Flying Enterprise«. Glæd dig til årets maritime overraskelse og oplevelse på »Vestergaard« på Skarø.

Send mig en mail eller slå på tråden, 6323 0000 – så finder vi en rigtig pris og det rette indhold.

Prægtige Mjølner er ejet af Langelands Museum, men disponeres af Peter Lehnsfelt og charterturene tilrettelægges i samspil med Meta.

 

Har du en kommentar til indlægget? Så skriv din mening!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *