Navigation Menu

Oplev Fultonmuseet og Skippers Stuer i Det sydfynske Øhav

Faglig-udflugt

.

I SOMMEREN 2015 markerede FultonMuseet på Skarø, at det var 100 år, siden Marstalskonnerten med megen møje og besvær blev søsat. Damen ville simpelthen ikke i vandet. Men kom det og har i de forløbne 100 år tjent en masse redere og formål. Mest kendt i offentligheden er de 17 år – fra 1970 til 1987 – hvor Mogens Frohn Nielsen bragte skonnerten på alles læber. Og bragte mange unge mennesker på ret køl i tilværelsen efter en skæv start i livet.
I samarbejde med flere af landets menighedsråd tilbydes faglige udflugter. Det sker med nedenstående program som mulighed, tilrettelagt efter de sidste to års besøg af menighedsråd i Skarø Kirke og på Øhavets Maritime Museum – med egen sømandskirke. Men der er mange flere muligheder. Kontakt mig for yderligere oplysninger.
Med Øhavshilsen Bjarne Bekker: www.bekkerbook.com

Avisen herunder fandt jeg under oprydning i skunken på Vestergaard på Skarø. Det fremgår, at det er Gudme Menighedsråd, der er udgiver af tillægget. Hvorfor? Underligt, at jeg fandt avisen et par uger efter at netop menighedsrådet fra Gudme havde været på studietur i kirken og på museet. Der er mere mellem himmel og jord….

Menighedsavis

Har du en kommentar til indlægget? Så skriv din mening!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *