Navigation Menu

PRIVAT-FERIE

SYDFYN OG ØHAVET er et unikt sted for din families ferie. For sejlerferie. Aktivferie. Ferie på hesteryg. Hestevogn. Havkajak. Dykkerferie. Vandring på Øhavsstien.

PRIVAT-FERIE er et nyt begreb. Er du kendt eller ukendt? Har du brug for at slappe af alene eller med familien i trygge, private omgivelser? Uden generende og nysgerrige naboer. Uden Se&Hør. Venner, familie og kolleger!

SKÅRUPØRE OG SKARØ tilbyder to muligheder: Mellem Svendborg og Lundeborg ligger det gamle fiskerlejede Skårupøre. Her kan du i nogle få uger i sommer leje familiens hus på 270 kvm. (mens vi passer sommerpensionat og museum på Skarø). På Skårupøre Strandvej 61 er tre soveværelser, to badeværelser, to stuer samt et gæstehus i den ugenerte haven, der er på 2500 kvm.

Vestergaard med Skrø Sommerpension og museum

SOMMERPENSIONATET på Skarø har fire værelser med otte til 12 sengepladser, prægtig udsigt fra pænthous-lejlighed mod Hjortø-Drejø-Ærø. Pensionatet er etableret i en af øens ældste gårde fra 1924, totalrestaureret siden 2007. Her er dejligt, stort badeværelse, køkken, tre stuer og en frugthave på en halv tønde land. Udlejning sker helst på ugebasis, men der er mulighed for BB i visse perioder.

ØHAVETS MARTIME MUSEUM er etableret i tilknytning til sommerpensionatet i den hvide, tidligere ladebygning. Her kan du som gæst i PRIVAT-FERIE tilbringe mange timer som sporhund på fortidens marker, sunde og fjorde i Det sydfynske Øhav. Museet er indrettet i den gamle lade og stald, og har flere afdelinger på 240 kvadratmeter nyrenoverede lokaler. Her er bygget en 15 meter lang kopi af Fulton med Skippers Stue på agterdækket. Udgang fra stuen med Mogens Frohns kæreste minder til en udkigstønde med  sigt til Marstal, hvor Fulton løb af stabelen for 99 år siden.

DANMARKS KÆRLIGSTE FESTIVAL afvikles hver sommer på gårdens tre tønder land. Her mellem frugttræer, blomstrende marker og udsigt mod Avernakø, Fyn og Als, mødes i uge 28 omkring 1200 musikelskere i alle aldre. Vi er 28 faste beboere på Skarø, men i juli får vi besøg af 40 bands med næsten 300 musikere. Læs mere om herlighederne på: www.lovein.dk

Muligheder for oplevelser i PRIVAT-FERIE finder du på www.øhavet.dk www.skarø.com www.fultonskipperen.dk www.flying-enterprise.com

Med venlig hilsen Lise og Bjarne Bekker, Booking: lise@bekker.dk – 6323 0000 og 3172 4038 Yderligere oplysninger: bjarne@bekker.dk – 4037 4038.