Navigation Menu

Vælg mellem seks foredrag, fortælleaftener og udflugter i Det sydfynske Øhav

Den gamle har mere end 60 år på bagen. Det gælder også Ferguson’en på Skarø! Sammen har vi levet i en tid, hvor det, der kaldes udviklingen, næsten har taget livet af øer og landsbyer. Den første kommunalreform i 1970 ødelagde det sociale liv, generationer før os havde bygget op gennem århundreder. Den næste reform – med storhed og embedsmandstyring af samfundet – tager livet af købstæder, der har eksisteret siden 1200-tallet. Se blot til Faaborg, der har mistet: Posthuset, sygehuset, Falckstationen, retsvæsenet, dommerkontoret og rådhuset. Senest har man solgt politistationen. …

Som journalist siden 1968 har jeg gennemlevet hele udviklingen. Den livserfaring deler jeg glad og gerne med de, der vil høre om det halve århundrede, der ændrede Danmark for altid. De senere år har jeg medvirket i over 300 fortælleaftener, foredrag eller hyggelige underholdningsarrangementer.

Kontakt mig gerne for oplysninger om: »Fynsk Humor«, »Øhavets Historier«, »Fultonskipperens Livshistorie«, »Kurt Carlsen og Flying Enterprise«, »SvendborgHistorier« og »Maritime Fortællinger«.